Πολιτική Επιστροφών/Ακυρώσεων

Πολιτική επιστροφών, ακυρώσεων και επιστροφής χρημάτων

Ως πελάτες, σας δίνουμε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, στην περίπτωση που έχουν κάποιο ελάττωμα ή δεν είστε ευχαριστημένοι με κάποιο από αυτά.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή είναι:

  • Επικοινωνία με την εταιρεία μας μέσω email ή τηλεφώνου για την επιστροφή
  • Η αρχική συσκευασία του προϊόντος με το πιστοποιητικό γνησιότητας
  • Το παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο αγοράς)
  • Το προϊόν να είναι σε κατάσταση καινούριου, να μην έχει χρησιμοποιηθεί η φορεθεί και να μην έχει σημάδια χρήσης και φθοράς.

Παράλληλα με την επιστροφή έχετε την δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος με άλλο ή επιστροφής χρημάτων. Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, η πίστωση θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο πληρωμής που αγοράστηκαν τα προϊόντα μέσα σε χρονικό περιθώριο 10 ημερών (ο χρόνος αυτός δε περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται στην τράπεζα του αγοραστή). Η παραπάνω πολιτική δεν αφορά βέρες και προϊόντα που έχουν γίνει ειδική παραγγελία-κατασκευή για τον αγοραστή. Στην περίπτωση αυτή δε γίνεται δεκτή η επιστροφή του προϊόντος από την εταιρεία μας, ούτε η αλλαγή του με κάποιο άλλο


Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα αποστολής, επιστροφής και επιβαρύνσεις απο τραπεζικές συναλλαγές βαραίνουν τον πελάτη, με εξαίρεση τυχόν ελαττωματικού προϊόντος που θα αντικαθιστάτε με έξοδα επιστροφής από την εταιρεία μας.


Ακύρωση Παραγγελίας

H εταιρεία μας δίνει το δικαίωμα να ακυρώσεως της παραγγελία σας εντός 24 ωρών από την πραγματοποίηση της, μέσω τηλεφώνου ή e-mail (diamondgenesis1@gmail.com). Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει ήδη αναχωρήσει από τα γραφεία μας προς τον πελάτη, ο τελευταίος επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής και επιστροφής του προϊόντος προς την diamond-genesis.gr