Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αποτελούμε μία εταιρεία εισαγωγής διαμαντιών, σχεδιασμού και κατασκευής κοσμημάτων υψηλής ποιότητας.

Λειτουργία Επιχείρησης:
1977-1994: Καναδάς Η.Π.Α.
1994-σήμερα : Ελλάδα και εν μέρει Ευρώπη

Κύρια δραστηριότητα:
Εμπορία διαμαντιών και προμήθεια τους σε κατασκευαστές, χονδρεμπόρους και επιλεγμένα καταστήματα λιανικής κοσμημάτων. Διαθέτουμε ευρύ φάσμα διαμαντιών σε μέγεθος, ποιότητα και κοπή (Cushion, Princess cut, Pear shape, Emerald, Oval, κλπ)

Παράλληλη δραστηριότητα:
Σχεδιασμός και κατασκευή υψηλής ποιότητας κοσμημάτων, αποκλειστικά σε 18 Καράτια Χρυσό με διαμάντια και άλλες πολύτιμες πέτρες.

Στόχος μας:

  • Η 38 ετών πρακτική και θεωρητική (φοίτηση στο GIA μεταξύ άλλων) γνώση μας στην αγοραπωλησία διαμαντιών. Ο σύγχρονος σχεδιασμός και κατασκευή υψηλής ποιότητας κοσμημάτων.
  • Η δυνατότητα μας να προμηθευόμαστε πρώτες ύλες από την απόλυτη πηγή
  • Οι άρτια καταρτισμένοι και εξαιρετικά έμπειροι τεχνίτες μας που συνδυάζουν μοντέρνες και αρχαίες τεχνικές, τις οποίες μετουσιώνουν σε ζηλευτές χειροποίητες κατασκευές
  • Η πλέον σύγχρονη υποδομή που διαθέτουμε σε τεχνολογία.(Computer Designing, micro setting κλπ)
  • Η έντονη επιθυμία μας να ικανοποιήσουμε μέσω της ιστοσελίδας μας, τις εκάστοτε στιλιστικές σας προτιμήσεις, σε κλασική η μοντέρνα γραμμή, πάντα ευκολοφόρετα για ανέμελες είτε βραδινές εξόδους πάντα στο ύφος του σήμερα και αναμφισβήτητα σε τιμές που αντιπροσωπεύουν τη λογική του να σας κρατήσουμε μόνιμους πελάτες.
  • Ο συνδυασμός των ανωτέρω έχουν το μοναδικό στόχο να σας φέρουν στο σημείο να αναφωνήσετε αυτό που έχουν αναφωνήσει όσοι μας έχουν ήδη ανακαλύψει: Που ήσασταν κρυμμένοι τόσο καιρό!!!

Κρατήστε την επαφή μαζί μας
Υπάρχουμε για να σας εξυπηρετούμε